19 Nisan 2024 Cuma

MHP'li başkan AK'landı

Simav İlçesine bağlı Naşa beldesinin Mhp'li Belediye Başkanı Kadir Bütüner, 30 Mart 2014'deki yerel seçimler için partisinden istifa ederek Ak Parti'den Naşa Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

mhpli-baskan-aklandi
Parti değişikliği yönündeki talebinin vatandaşlardan geldiğini ifade eden Bütüner, belde halkının önümüzdeki dönem Naşa beldesinde Ak Parti'nin ak hizmetlerini görmek istediğini söyledi. Naşa beldesine bir dönem Mhp'den hizmet verdiğini ifade eden Bütüner, siyasi hayatına bundan sonra AK Partisi çatısı altında devam etmek istediğini bildirdi. Aday gösterilmesi halinde seçimi alıp iktidarında gücüyle hizmetlerine Naşa Belediye Başkanı olarak devam etmek istediğine vurgu yapan Bütüner, siyaseti hizmet aracı olarak gördüğünü, başkanlık sürecinde Naşa beldesine parti gözetmeksizin hizmet verdiğini söyledi.
Naşa belediye başkanlığı için Ak Parti'den aday adayı olan Kadir Bütüner aynı zamanda Simav Ziraat Odası Başkanlığı görevini de yürütüyor.

Haber okunma sayısı: 1978
Haber eklenme tarihi : 13.11.2013 21:05



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı