29 Mart 2024 Cuma

Kaymakamlıktan Öğrencilere Kaynak Kitap Desteği

Kütahya'nın Pazarlar İlçesi Kaymakamı İshak Çınar tarafından ortaokul öğrencilerine kaynak kitap desteği yapıldı.

kaymakamliktan-ogrencilere-kaynak-kitap-destegi
 Pazarlar İlçesinde eğitim gören 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine konu anlatımlı soru bankaları, yaprak testler, ödev testleri ve deneme sınav kitapçıkları dağıtılarak doküman eksikliği giderildi.
Kaymakamlık Yetkilileri, "Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından hazırlanan proje kapsamında İlçe merkezi ve köylerinde eğitim gören 5,6,7 ve 8. sınıf öğrencileri için temin edilen konu anlatımlı, yaprak testi ve soru bankası içerikli kitaplar okullara gidilerek öğrencilere teslim edildi" dediler.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, eğitim öğretimle ilgili rutin işlerin dışında öğrencilere yapılan bu gibi destekle onların başarısına önemli ölçüde katkıda bulunulacağını belirtti. Kaymakam Çınar,"Sevgili öğrenciler geçen yıl olduğu gibi bu yılda ortaokul öğrencilerimizin (5.6.7.8.) sınıflarımıza Ortaöğretime Geçiş Sınıfların da yardımcı olmak maksadıyla kaynak kitap yardımı yapmaya karar verdik. Bu gün bu kitapları sizlere dağıtacağız. Bir önceki sene abi ve ablalarınız İl birincisi olarak sorumluluklarını hakkıyla yerine getirdiler. Sizlerden de aynı başarıyı bekliyoruz. Size olan güvencemiz tamdır. Yine İl genelinde önemli bir başarı elde ederek bizi memnun edeceğinizden şüphemiz yoktur. Hepinize başarılar dilerim" dedi.
Öğrenciler adına konuşan Meryem Ertaş"yapmış olduğunuz bu destek için size teşekkür ederiz. Arkadaşlarım adına size söz veriyoruz. Hem kendimizi hem ailemizi hem de sizleri mutlu edecek başarılı bir sonuç elde edeceğiz" dedi.
Okullardaki Kitap dağıtım programına İlçe Kaymakamı İshak Çınar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi katıldı.

Haber okunma sayısı: 1484
Haber eklenme tarihi : 30.10.2013 12:05



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı