19 Nisan 2024 Cuma

Gediz'de Trafik Kazası, 1 Kişi Öldü, 1 Kişi Yaralandı

Kütahya'nın Gediz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

gedizde-trafik-kazasi-1-kisi-oldu-1-kisi-yaralandi
 Gediz'den Gümele beldesine giden Gökhan Karataş (20) yönetimindeki 43 LD 699 plakalı özel araç, karşı yönden gelen Özkan Özçelik (23) yönetimindeki 43 LH 449 plakalı otomobil ile Erdoğmuş beldesi yol ayrımında çarpıştı. Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu meydana geldiği belirtilen kazada, 43 LD 699 plakalı araç sürücüsü Gökhan Karataş olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada araçta sıkışan Gökhan Karataş'ın cesedi olay yerine gelen 110 Arama Kurtarma ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı. Daha sonra Karataş'ın cesedi Gediz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Diğer araçtan yaralı olarak çıkarılan sürücü Özkan Özçelik ise 112 Acil Servis ambulansı ile Gediz Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.
 
VATANİ GÖREVİNE HAZIRLANIYORDU
Kazada hayatını kaybeden Gökhan Karataş'ın, kazadan bir gün sonra evlenecek olan ablası Fatma'nın düğününe hazırlandığı ve kendisinin de önümüzdeki günlerde askere gideceği öğrenildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber okunma sayısı: 1458
Haber eklenme tarihi : 23.09.2013 15:41



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı