19 Nisan 2024 Cuma

Gediz Belediyesi Kurban Kesme El Kitabı Dağıtıyor

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, kurban kesecek vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Belediye Başkanlığı tarafından 'Kurban Kesme El Kitabı' dağıtıldı.

gediz-belediyesi-kurban-kesme-el-kitabi-dagitiyor
 Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, her yıl uygulanan 'Kurban Kesme El Kitabı' dağıtımı ile kurban kesimi sırasında meydana gelebilecek muhtemel kazalar ve maddi kayıpların önlendiğini, kurban ibadetinin de bilgiye dayalı şekilde yerine getirilmesinin sağlandığını söyledi.
Dağıtılan kitapçıkla vatandaşların sadece kurban kesimini değil, Kurban Bayramı hakkında da bilgilendirildiğini belirten Başkan Saraoğlu, "Belediyemizin kültür yayınları çerçevesinde hazırladığı ve içerisinde yararlı bilgilerin bulunduğu 'Kurban Kesme El Kitabı' dağıtımı her yıl yapılmaktadır. Dağıtımı gerçekleştirilen kitap, kurban bayramında bilinmesi gerekenler olmak üzere kurban kesimi ve dağıtımına kadar rehber olacaktır. Bu kitapla eminim ki birçok konuda vatandaşlarımız bilgileneceklerdir" dedi. 

Haber okunma sayısı: 1560
Haber eklenme tarihi : 10.10.2013 13:15



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı