19 Nisan 2024 Cuma

Diyaliz hastasına bu yapılır mı ?

Emet ilçesinde, tedavi gören diyaliz hastaları hastane yönetimi tarafından haksızlığa uğratıldıklarını iddia ederek yetkililerden yardım bekliyor.

diyaliz-hastasina-bu-yapilir-mi-
 Emet ilçesinde diyaliz hastası Gülizar Kınık diyalize binebilmek için dakikalarca yürümek zorunda kalıyor.  Şikayetlerini ilettikleri Emet Devlet Hastanesi müdürü tarafından tehdit edildiklerini öne süren Gülizar Kınık, “Daha önceleri servisi Emet belediyesi sağlamakta idi o zaman serviz bizleri evimizin önünden alıyordu. Şimdi servis hizmeti Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanıyor ancak  servis aracının büyüklüğü bahane gösterilerek mahallelere giremediği söyleniyor. Şikayetimizi ilettiğimiz Emet Devlet Hastanesi müdürü ise hiç hoş olmayan bir uslupla ‘ Benim kafamı kızdırmayın, yoksa servisi Emet Belediyesi önünden kaldırırım. Oraya kadar yürürsünüz.’ Diyerek bizleri tehdit ediyor.  Ben ve benim gibi diyaliz hastaları zaten yürümekte de zorluk çekiyor.  Gazeteciler aracığıyla  yetkililerden yardım istiyorum. Allah kimsenin başına böyle hastalık vermesin. ‘ dedi.

Haber: Mehmet Saka

Haber okunma sayısı: 1757
Haber eklenme tarihi : 27.09.2013 16:32



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı