23 Nisan 2024 Salı

CHP seçim startını verdi

CHP Tavşanlı İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Şentürk, önderliğinde TTSO'da bir araya gelen partililer istişare toplantısı gerçekleştirdi. Mehmet Şentürk, " Türkiye'nin en fazla oy alan ikinci partisiyiz. Yerel seçimlerde bizimde hedefimiz başarılı olmaktır" dedi.

chp-secim-startini-verdi
30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi CHP Tavşanlı İlçe Teşkilatı'da çalışmalarına başladı. Partililer TTSO'da bir araya gelerek izlenecek yol ve aday belirleme konusunda ki düşüncelerini paylaştı.
Toplantı öncesi partililer saygı duruşu ve istiklal marşının ardından andımızı okudu. İstişare toplantısının kısa bir bölümü basın mensuplarına açık tutulurken, CHP ilçe başkanı Mehmet Şentürk seçimlerin ülkemize ve Tavşanlı'ya hayırlı olmasını diledi. Şentürk açıklamasında " Bilindiği üzere Mart ayında yapılacak seçimler öncesi partiler çalışmalarına başladı. Biz ana muhalefet partisiyiz ve tek amacımız başarılı olmaktır. Atatürk'ün " Benim iki eserim var. Birisi Cumhuriyet diğeri CHP " dediği bir partinin mensuplarıyız. Dolayısıyla başarıyı yakalamak ilk hedifimiz olacaktır. Burada eski başkan, yönetim kurulu üyesi ve parti mensuplarımızın görüşlerini alacağız. Hep birlikte bir çalışma programı hazırlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Haber okunma sayısı: 2173
Haber eklenme tarihi : 27.11.2013 11:01



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı