20 Nisan 2024 Cumartesi

Anadolu Türk yurdu olarak kalacaktır.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, 30 Ağustos’un önemine değinen Başkan Güler, Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle Anadolu’nun Türk yurdu olduğunun bir kez daha dünyaya ilan edildiğini ifade etti.

anadolu-turk-yurdu-olarak-kalacaktir
30 Ağustos zaferi ile yüzyıllar sonra Anadolu’nun Türk yurdu olduğunun bir kez daha tüm dünyaya ilan edilldiğini belirten Güler, "Sayı ve silah olarak kendisinden çok üstün olan düşman karşısında, yüreğindeki vatan sevgisi ve üstün cesaretiyle, kanının son damlasına kadar vatanını savunan ordumuzun kazandığı bu zafer; Türk milletinin birlik ve bütünlüğüne yönelik her türlü saldırı veya tehdit karşısında kenetlenerek hiç bir gücün, hangi amaçla ve ne şekilde olursa olsun, birliğinin ve bağımsızlığının elinden almasına fırsat vermeyeceğinin simgesi olmuştur. Bu inançla, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanı uğrunda kanlarını akıtan şehitlerimize ve aramızda olmayan gazilerimize Allahtan rahmet, hayatta olan gazilerimize ve şehit ailelerimize de sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” dedi.

 

 


Haber okunma sayısı: 1242
Haber eklenme tarihi : 29.08.2012 17:02



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı