25 Nisan 2024 Perşembe

850 Öğrenciye Kırtasiye Yardımı

Tavşanlı Belediyesi, 2012 - 2013 eğitim öğretim yılında ailesi ihtiyaç sahibi 850 öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı.

850-ogrenciye-kirtasiye-yardimi
 İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık'ı makamında ziyaret eden Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, yardımları temsili olarak ona teslim etti.
Güler, burada yaptığı açıklamada, her yıl ortalama 850 öğrenciye kırtasiye yardımlarını ulaştırdıklarını bildirdi. Bu yıl yardımda bulunulan 850 öğrenciyi, okul idarelerinden alınan listelere göre belirlediklerini belirten Güler, şöyle konuştu: "Kazasız belasız bir eğitim dönemi temenni ediyoruz. Çocukların okula gitmesi, ailelerin takipsizliğini gerektirmez. Dolayısıyla ailelerin çocuklarını, okul saatleri içinde ve dışında takip etmesi gerekiyor. Çocuğun yetişmesinin bu takip ve birliktelikle olacağını düşünüyoruz. Bu bakımdan özellikle günümüzde kötü alışkanlıkların çoğaldığı bir dönemi de yaşıyoruz. Kötü alışkanlıkların çocuklarımızda olmaması için öğretmenlerimize düşen görevler de var. Eğitim dönemimiz hayırlı olsun."

Haber okunma sayısı: 1175
Haber eklenme tarihi : 12.09.2012 14:57



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı