29 Mart 2024 Cuma

Emet-Tavşanlı yolun’da sıkıntı yok

AK parti Emet İlçe başkanı Mehmet Ali Yerem son günlerde kamuoyunu meşgule den Emet-Tavşanlı yolu ile ilgili bir açıklama yaparak sıkıntının yüklenici firmanın hak ediş ödemelerindeki aksaklıklar yüzünden kaynaklandığını Ulaştırma Bakanlığı nezdinde yaptıkları takip ve çalışmalar sonrası Eylül ayı itibarı ile bu sorunun ortadan kalkacağını belirtti.

-emet-tavsanli-yolunda-sikinti-yok-

İlçe başkanı Yerem, Ankara nezdinde yaptıkları girişim ve ziyaretler neticesinde, Türkiye’deki yol ödenekleri ile TOKİ ödemelerinde kısa bir süre tasarrufa gidildiği için ödemelerin geciktiğini bu nedenle yüklenici firmaların işi yavaşlattığını söyledi.

Emet ilçesindeki STK’ların ortak hareketleri ve konuya sahip çıkmaları nedeniyle mutlu olduklarını belirten Yerem,  “İlçe halkımızın yol konusundaki hassasiyetini çok iyi anlıyoruz. Bizlerde aynı hassasiyeti taşıdığımızdan işin her aşamasında takibimizi yapıyoruz. Kamuoyundaki yaygın görüşlerin aksine Genç inşaattan kaynaklanan bir sıkıntı değil düzensiz Hakediş ödemelerinden kaynaklanan bir gecikme olmuştur. Bu sıkıntılarında bertaraf edilmesi ile sorun ortadan kalkmıştır. Halkımız bu konuda rahat olsun. Yolumuz belirtilen sürede hizmete geçecektir.” Dedi.

E.K.


Haber okunma sayısı: 2001
Haber eklenme tarihi : 02.09.2012 19:28



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı