29 Mart 2024 Cuma

'İNSANA YAPILAN HAKSIZLIĞI KINIYORUZ'

insana-yapilan-haksizligi-kiniyoruz Genç Memur-Sen Kütahya İl Başkanı Mehmet Zahid Behti, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü nedeniyle basın toplantısı düzenleyerek, insan haklarına yapılan saygısızlıkları ve haksızlıkları

BAKAN SUAT KILIÇ KÜTAHYA'DA

bakan-suat-kilic-kutahyada Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç bir dizi açılış ve inceleme için Kütahya’ya geldi. Kütahya Valisi Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Bakan Kılıç düzenlediği toplantıda gündeme ilişkin

BAL'a 2 Bin araçlık konvoy

bala-2-bin-araclik-konvoy AK Parti’den istifa eden Kütahya Milletvekili İdris Bal, Kütahya'ya gelişinde yaklaşık 2 bin araçlık konvoyla karşılandı.

SÜRÜCÜLER DİKKAT !..

suruculer-dikkat- Kütahya Şoförler ve Otomobilciler odası Kütahya Valiliği İl Trafik Komisyonu tarafından alınan karar gereği 1 Aralık’tan itibaren kış lastiği takılmasının zorunlu olduğunu bildirdi.

'Küle boyandık yenilmeye çalışılıyoruz'

kule-boyandik-yenilmeye-calisiliyoruz Kütahya Dershaneler Birliği, dershaneleri kapatma çabalarının mesnetsiz olduğunu açıkladı. Kütahya Dershaneler Birliği Başkanı Mustafa Aktaş, "Kedi yavrusunu yemeye karar verdiğinde onu küle boyarmış.

MISTIK'tan cuma vaazı

mistiktan-cuma-vaazi Kütahya'mızın tanınmış simalarından Mıstık, Kütahya halkına özel Cuma vaazı verdi.

47 belde köy oluyor

47-belde-koy-oluyor Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, 30 Mart 2014 tarihi itibariyle tüzel kişilikleri sora erecek olan 47 beldenin köy statüsüne kavuşacağını söyledi.

İhracı istenen İdris Bal: Ben kimseye ne küfrettim, ne yan baktım

ihraci-istenen-idris-bal-ben-kimseye-ne-kufrettim-ne-yan-baktim AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, ihraç talebi ile disipline sevk edildiği yönündeki haberleri değerlendirdi. Bal, “Ben kimseye ne küfrettim, ne laf attım, ne yan baktım. Dilim de sürçmedi şimdiye

'İddia ediyorum dershane kapatmadan en çok imam hatip liseleri zarar görecek'

iddia-ediyorum-dershane-kapatmadan-en-cok-imam-hatip-liseleri-zarar-gorecek Partisi tarafından ihraç istemiyle disipline sevk edilen AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, dershanelerin kapatılmasına yönelik tepkisini sürdürdü.

Polis bunu yaparsa !..

polis-bunu-yaparsa- Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli bir polis müdürü otomobili ile trafik güvenliğini tehlikeye sokmasının ardından tepki gösteren diğer araç sürücülerine ise telsiz göstererek

'Dershaneler ülke gerçeği'

dershaneler-ulke-gercegi Milliyetçi Haraket Partisi (Mhp) Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Alim Işık, iktidar partisinin kapatma isteğinde olduğu dershanelerin bir Türkiye gerçeği olduğunu söyledi.

Sağlıkçılar Diyabete Karşı Yürüdü

saglikcilar-diyabete-karsi-yurudu Kütahya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından, 'Dünya Diyabet Günü' olması nedeniyle yürüyüş düzenlendi.

‘Dershanelerin kapanması ne derece mantıklı'

dershanelerin-kapanmasi-ne-derece-mantikli AK Parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. İdris Bal, dershanelerin belirli bir camianın müessesesi olarak değerlendirilmesinin yanlış olduğunu belirterek, ‘Dershanelerin kapanması ne derece mantıklı” diye

Siyaset her yerde

siyaset-her-yerde 2014 yılında yapılacak yerel seçimler öncesi halkın gündeminde siyaset var.

Saatleri geri almayı unutmayın

saatleri-geri-almayi-unutmayin Bu gece yatarken, saatlerinizi bir saat geri almayı unutmayın.

33 kişi hastanelik oldu

33-kisi-hastanelik-oldu Kurban Bayramı'nın ilk günü, yurt genelinde olduğu gibi Kütahya'da da acemi kasap 33 kişi hastanelik oldu.

Kazada hayatını kaybedenler son yolculuğa uğurlandı

kazada-hayatini-kaybedenler-son-yolculuga-ugurlandi Gediz ilçesine bağlı Yunuslar beldesi yakınlarında TIR ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 9 kişi gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

6 Hektar orman yandı

6-hektar-orman-yandi Domaniç İlçesi'ne bağlı Kırık Köy yakınlarında çıkan orman yangınınında 6 hektar ormanlık alanın yandığı bildirildi.

Kadına şiddete hayır

kadina-siddete-hayir Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Berberler ve Kuaförler Odası ve bir kozmetik firması tarafından kadına yönelik şiddete karşı bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Kütahya'da katıldı.

NG Güral Sapanca ödüle doymuyor

ng-gural-sapanca-odule-doymuyor Ekonomist, Capital ve Burgan Bank işbirliğiyle gerçekleşen "Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları 2013" araştırmasının sonuçlarına göre, NG Güral Sapanca iki kategoride birincilik, bir

ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı