23 Nisan 2024 Salı

EN BÜYÜK ACI EVLAT ACISIDIR

en-buyuk-aci-evlat-acisidir Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği adına dün akşam Afyonkarahisar’da meydana gelen patlama sonrası Genel Sekreter Selman Hatipoğlu bir açıklama yaptı.

Teröre inat birlik mesajı

terore-inat-birlik-mesaji 3 Eylül Emet’in Kurtuluşu, kültür, bor ve termal turizm festivali ülkemizi derinden sarsan terör saldırıları sebeiyle birlik ve beraberlik gecesine dönüştü.

Çiftçilere müjde

-ciftcilere-mujde Emet Ziraat Odası başkanı Sami Yüksel kuraklık ve fırtına nedeniyle yaşanan ürün kaybından zarar gören çiftçilerin tarımsal kredi borçlarının 1 yıl süreyle ertelendiğini söyledi.

Hayatı broşürle değişti

hayati-brosurle-degisti Kütahya’da 2012 Mayıs ayından günümüze kadar faaliyetini sürdüren Mikrokredi Finans programından yararlanan Sultan Deryalı’nın hayatı gördüğü broşürle değişti. Deryalı kredi desteği ile

ZAFER ÇOŞKUSU

zafer-coskusu 30 Ağustos Zafer Bayramı, 90 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve askerlerinin ateş hattına girerek zaferi kazandığı Dumlupınar'da kutlandı.

30 Ağustos törenlerle kutlanıyor

30-agustos-torenlerle-kutlaniyor Kütahya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90. yıl dönümü kutlama törenleri Zafer Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.

Porselen sanayisi Türklerin elinde

porselen-sanayisi-turklerin-elinde Kütahya Seramik Porselen ve Turizm A.Ş. Genel Müdürü Rüştü Düver, Avrupa'da porselenin bitme noktasına geldiğini söyleyerek, "Dünyada porselen sanayisini geliştirme işi Türklere kaldı" dedi.

150 Hektar orman kül oldu

150-hektar-orman-kul-oldu Tavşanlı ilçesine bağlı Çayıroluk köyünde pazar günü saat 15.30-16.00 civarında 6 ayrı noktada çıkan orman yangını 17 saat aradan sonra kontrol altına alındı. Yangında 150 hektar ormanlık alan

Eti Bor özelleştiriliyor

eti-bor-ozellestiriliyor- Türkiye’nin en büyük ve en stratejik tesislerinden bir tanesi olan Emet ilçesindeki Bor tesislerinin işletilmesi özelleştiriliyor.

Haber siteleri, son dakika ile yaşar

haber-siteleri-son-dakika-ile-yasar Haber ve habercileri, internet gazeteciliğinde ayakta tutan ve en çok okunan şey "son dakika" olarak özetlenebilir

ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı