19 Mart 2024 Salı

YONCALI'DA KAFATASI VE BAYAN ELBİSELERİ BULUNDU

Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığınca ilimiz Yoncalı'da insana ait kafatası ve kemiklerinin bulunması üzerine başlatılan şüpheli ölüm olayı ile ilgili soruşturma sürüyor.

yoncalida-kafatasi-ve-bayan-elbiseleri-bulundu
 06.08.2014 tarihinde Kütahya il Merkezine 20 km uzaklıkta bulunan Yoncalı'da Beldesi Muratçayırı mevkiinde bir insana ait kafatası ve kemiklerinin görüldüğünün ihbarı üzerine Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma sürüyor.

KAFATASI ALZHEİMER HASTASI AYŞE SİMAV'A MI AİT

Olay günü nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Ahmet Akyıldız tarafından olay yerinde ve ceset üzeride yapılan incelemede boş arazide bulunan ceset yanında gözlük, elbise, terlik, eşarp ve çantanın bulunduğu, çanta içerisinde 15 Mayıs 2014 tarihinde kayıp başvurusu yapılan 68 yaşındaki Ayşe Simav isimli şahsa ait kimliğin de bulunduğu, cesede ilişkin kafatası ve kemikleri üzerinde kişinin kesin ölümü sebebinin tespiti ile DNA incelemesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderileceği bildirildi. Ayrıca Ayşe Simav'ın Alzheimer hastası olduğu bildirildi.

Haber okunma sayısı: 2177
Haber eklenme tarihi : 08.08.2014 18:49



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı