25 Nisan 2024 Perşembe

POSUK'TA CESET BULUNDU

Kütahya'da 43 gündür kayıp olarak aranan yaşlı adamın cesedi, kent merkezine 12 kilometre uzaklıkta Porsuk Çayı civarında bulundu.

posukta-ceset-bulundu
Alınan bilgiye göre, Yenibosna köyünde oturan 85 yaşındaki Hasan Tetik, 22 Ocak 2014 günü büyükbaş hayvanlarına yonca aldığı öğrenilen İ.T. ile kent merkezine gitti. Tetik'in evlenmek istediği ve İ.T.'nin kendisine yardımcı olacağı iddiasıyla söz konusu tarihte bir araya geldikleri belirtildi. Tetik'in eve gelmemesi üzerine ailesi polise ve jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. Yaşlı adam günlerce aranmasına rağmen bulunamadı. Olaydan 42 gün sonra İ.T.'nin babası S.K., Emniyet Müdürlüğü'nü arayarak bir ihbarda bulunmak istediğini ve ekiplerin belirtilen adrese gelmesini istedi. Baba S.K.'nin ihbarı üzerine gözaltına alınan İ.T., Hasan Tetik'ten borç para istediğini ve parayı kendisine vermediğini, bu sebeple cinayeti işlediğini itiraf etti. İ.T., polis tarafından gözaltına alındıktan sonra Cumhuriyet Savcısı'na Hasan Tetik'i Porsuk Çayı civarına cesedi gömdüğü yeri gösterdi. Yapılan kazı çalışmaları sonucu Hasan Tetik'in cesedi otopsi için Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Şüpheli İ.T.'nin polisteki ifadesinin sürdüğü öğrenildi.


Haber okunma sayısı: 4790
Haber eklenme tarihi : 05.03.2014 13:06



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı