28 Mart 2024 Perşembe

KÜTAHYALI TARİHÇİNİN SIR DOLU İNTİHARI

Yazar Recep Albayrak, Ankara'dan anne ve babasının Kütahya'daki mezarının başına giderek tabancayla intihar etti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

kutahyali-tarihcinin-sir-dolu-intihari

Edinilen bilgiye göre, bu sabah saat 06.00 sularında Ankara'dan yalnız başına otobüsle Simav'a gelen 62 yaşındaki Recep Albayrak, ablasının yaşadığı Demirciköy beldesindeki eve gitti. Bir süre ablası emekli öğretmen Güler Çimecioğlu ile sohbet eden Albayrak, daha sonra abdest alarak anne ve babasının medfun bulunduğu Demirciköy Mezarlığı'ndaki aile kabristanını ziyaret etti. Burada beylik tabancasıyla bir el başına ateş eden Albayrak öldü. Birkaç saat sonra mezarlık yakınından geçen bir kişi yerde kanlar içinde yatan Recep Albayrak'ı görünce durumu jandarmaya bildirdi.
Ekipler, elinde tabancası olan ve başından tek kurşunla vurulmuş Albayrak'ın cesedini buldu. Albayrak'ın cesedi Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Simav Cumhuriyet Başsavcılığı, yayımlanmış 4 kitabın yazarı Recep Albayrak'ın intiharı ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Esrarengiz intiharıyla Simavlıları yasa boğan araştırmacı yazar Recep Albayrak'ın iyi derecede Farsça bildiği öğrenildi


Haber okunma sayısı: 8059
Haber eklenme tarihi : 25.02.2013 18:40



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı