29 Mart 2024 Cuma

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI

Kütahya'da alkollü sürücünün kullandığı araç, çevreyolunda bir vatandaşa yardım etmek için duran polis otosuna arkadan çarptı.

alkollu-surucu-dehset-sacti
 Kütahya'da alkollü sürücünün kullandığı araç, çevreyolunda bir vatandaşa yardım etmek için duran polis otosuna arkadan çarptı. Kazada bir polis memuru ile alkollü sürücünün çocuğu yaralandı. 
Kaza, Kütahya - Eskişehir karayolunun 5. kilometresinde meydana geldi. Bölünmüş yolun orta refüjünde yatan yaşlı bir kişi olduğu ihbarını alan polisler, şahsı yol ortasından kaldırarak ekip otomobiline bindirdi. Bu sırada Eskişehir istikametine gitmekte olan Yusuf N. (42) Idaresindeki 43 RA 770 plakalı otomobil, ekip aracına çarptı. Kazada polis memuru Hakan Çam ile Yusuf N.'in 13 yaşındaki kızı K. N. yaralandı. 
Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralılar Kütahya'da hastaneye kaldırıldı. Alkollü Yusuf Narin'in aracında dolu ve boş tüfek fişekleri bulunduğu, aracın incelenmek üzere bir polis merkezine götürüldüğü belirtildi.
 

Haber okunma sayısı: 2260
Haber eklenme tarihi : 03.04.2014 05:55



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı