19 Nisan 2024 Cuma

ALACAK KAVGASI KANLI BİTTİ

Kütahya’da bir dernek lokali içerisinde alacak verecek meselesinden çıkan kavgada işletme sahibi alacaklısı olan eski işletmecisi sopayla darp etti yanındaki arkadaşını da silahla yaralayarak olay yerinden kaçtı.

alacak-kavgasi-kanli-bitti
Asım Gündüz Caddesi üzerinde bulunan Kütahya Sevenler Derneği lokali içerisinde saat 20,30'da meydana gelen olayda, alacağını almak için arkadaşı R.T. ile lokale geldiği öğrenilen eski işletmeci M.K. işletmeyi devrettiği A.İ.A. ile tartışmaya başladı. İddiaya göre tartışmanın büyümesiyle işletme sahibi A.İ.A. yanında bulanan silah ve sopayı çıkartarak R.T. ile M.K.’ye saldırdı. M.K.’yı sopayla yüzünden darp eden A.İ.A. R.T.’yi de silahla bacağından vurarak olay yerinden kaçtı. Lokalde bulunan vatandaşlar olayın ardından durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi ederek ambulanslarla DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Burnunun kırıldığı öğrenilen M.K.’nın tedavisi ayakta yapılırken bacağından yaralanan R.T.’nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayın ardından iki kişiyi yaralayarak olay yerinden kaçan şüpheli A.İ.A.’nın yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber okunma sayısı: 3344
Haber eklenme tarihi : 27.05.2014 06:14



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı