25 Nisan 2024 Perşembe

NADİR ERTAŞ ÜYELERİYLE BAŞKANLIĞA YÜRÜDÜ

Altıntaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağan genel kurulunda Ramazan Yurt ve mevcut başkan Nadir Ertaş’ın iki liste ile girdiği seçimlerde Ertaş, oyların çoğunluğunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

nadir-ertas-uyeleriyle-baskanliga-yurudu
Altıntaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda düzenlenen genel kurula, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit, oda başkanları ve üyeler katıldı.
Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Kütahya Esnaf Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit, her iki adaya da başarılar diledi. Genel Kurulların başkan ve yönetim kurullarının aklanma yeri olduğunu kaydeden Yiğit, Altıntaş esnafına odalarına sahip çıkmalarından dolayı teşekkür etti.
Kongrede mevcut başkan Nadir Ertaş’ın karşısına aday olarak çıkan Ramazan Yurt, kongrenin demokratik bir ortamda geçmesini arzuladıklarını ve amaçlarının Altıntaş esnafına daha iyi hizmet etmek olduğunu vurguladı.
Nadir Ertaş ise kendilerinin dört yıllık çalışma sürelerini aklayarak yeniden göreve layık gören oda üyelerine hizmet etmekten onur duyduğunu dile getirerek Altıntaş’a ve Altıntaş esnafına hizmet etmekten onur duyduklarını belirtti. Kongre sonrasında herkesin ortak hedefinin Altıntaş’ın gelişmesi yönünde olması gerektiğini söyleyen Ertaş, Esnafın sorunlarına gece gündüz demeden koştuklarını ve koşmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Ertaş,  “Odamıza yapılan tüm işlemler yasalar çerçevesinde yasaların  bizlere verdiği yetkilere dayanarak yapılmaktadır. Her zaman eleştirilere açık olduk her zamanda olacağız.” dedi.
Nadir Ertaş başkanlığındaki yeni yönetimde, Fikret Öziyisan, Ömür Eldiven, Mehmet Sezer, Muhsin Türkaslan, Mehmet Ali Karaman ve Mustafa Özçam görev alırken Denetim Kurulu ise Ali Uşak, Serkan Öztürk ve Ramazan Kule’den oluştu 
 

Haber okunma sayısı: 2687
Haber eklenme tarihi : 10.01.2014 11:44



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • yazık

    Misafir Altıntaşın niye gelişemediği şimdi daha iyi anlaşılıyor ne kadar hırsız üç kağıtcı,alkolik uçkurunu tutamayan adam varsa yönetici olmuş bu adamı seçmeden önce uzun ahmedin mekanda yediği dayakların bi hesabını sorsaydınızda öyle seçseydiniz keşke 20 Ocak 2014 19:14

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı