25 Nisan 2024 Perşembe

KAZANAN ALTINTAŞ OLSUN

30 Mart 2014 mahalli idareler seçimleri Altıntaş’ın geleceği için büyük önem taşıyor. Altıntaş Şehrül Emin’ini seçmeye hazırlanıyor.

kazanan-altintas-olsun
ALTINTAŞ KARAR VERECEK
30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler tüm yurt genelinde olduğu gibi Altıntaş’ta da büyük çekişmelerin yaşanacağı bir seçim olacak. Altıntaş’ın tamam mı? Devam mı? Diyeceği seçimler ilçenin makus talihinin dönmesi ve geleceğini şekillendirmesi adına büyük önem taşıyor.
Mevcut belediye başkanı Sıtkı Yüzüak CHP’den yeniden aday olurken AK Parti’de ise bir önce ki dönemin belediye başkanı Ferit Karabulut aday gösterildi. MHP’de ise Kesber Kuş belediye başkanlığına aday gösterildi. Saadet Partisinde aday belirleme çalışmaları devam ederken vatandaşlar bu seçimlerde Altıntaş’ı bir adım daha öne götürecek adaya belediyeyi teslim etmek istiyor. 
 
‘VİZYON SAHİBİ BAŞKAN İSTİYORUZ’
Altıntaş’ın bulunduğu konum ve zengin tarım topraklarıyla geleceğine yön verebilecek bir aday ile yoluna devam etmek isteyen Altıntaş halkı İlçenin belediyecilik hizmetlerinde vizyonu olan ve ilçeye birçok katma değer katabilecek aday çevresinde toplanma kararı alacağı kamuoyunda konuşulan konular arasında. 
İlçe halkı bu seçimlerde her halükarda Altıntaş ilçesinin kazanması gerektiğini ifade ederek “ ilçemizde bazı yatırımlar geldi ancak bunun yanında belediyecilik hizmetleri bakımından gelen bu yatırımlara eş değer yatırımlarında yapılması ve ilçemize gelecek yatırımcılar için kolaylık sağlanması gerekiyor. 30 Martta yapılacak olan seçimlerde ilçemizi bir adım daha öne çıkartacak ve vizyon projeleri ile ilçenin geleceğine yön verecek bir adayı şehrül emin olarak seçmek istiyoruz” dediler. 
 

Haber okunma sayısı: 2125
Haber eklenme tarihi : 11.02.2014 08:28



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı