25 Nisan 2024 Perşembe

KARABULUT, KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM

AK Parti Altıntaş Belediye Başkan Adayı Ferit Karabulut, Altıntaş için hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek, “ Altıntaş’ın kaybolan 5 yılının telafisini yapmak adına iktidar ve millet olarak gerekeni yapıp Altıntaş ilçesini Kütahya’nın parlayan yıldızı yapacağız.” dedi.

karabulut-kaldigimiz-yerden-devam
 Karabulut, yaptığı açıklamada, aday adaylığı sürecinde kendisini destekleyen Altıntaş halkına teşekkür etti. Ak Parti aday adaylarının uyumlu bir çalışma süreci yaşadığını ifade eden Karabulut, Altıntaş’ı ayrıştırmaya değil birleştirmeye talip olduklarının altını çizdi. Altıntaş ilçesinin hakettiği ve özlemle beklediği hizmet kalitesinin AK Belediyecilik anlayışıyla mümkün olduğunu dile getiren Karabulut, "Rabbim nasip etti, 2014 yerel seçimlerinde Altıntaş ilçesinden Belediye Başkanlığı için adaylığım açıklandı. Allah mahcup etmesin. Rabbim tamamına erdirsin. Aday adaylığımız süresince, diğer aday adayları kardeşlerimle, partimize yakışır uyumlu, birlik ve beraberlik içinde, sabırla bir zaman dilimi yaşadık. Kendilerine centilmence davranışlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Altıntaş halkımızın bize verdiği destekten dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Bizi bu göreve layık gören başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Genel Merkezdeki tüm yetkililere, Milletvekillerimize, İl Başkanlığına, ilçe yönetimime, Ak Parti camiasına, ilçe halkıma, bizi uzaktan yakından destekleyen tüm gönüldaşlarımıza şükranlarımı sunuyor, dualarınızın ve desteğinizin devamını diliyorum." 

Haber okunma sayısı: 1982
Haber eklenme tarihi : 11.02.2014 08:31



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı