19 Mart 2024 Salı

SMMMO HABERLERİ

SMMMO'da başkan Necmi Polat

smmmoda-baskan-necmi-polat Kütahya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın 1 - 2 Haziran tarihlerinde yapılan kongre sonrasında görev dağılımı yapıldı.

SMMM’de seçim haftası

smmmde-secim-haftasi Kütahya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odasının 21. Olağan Genel Kurul Toplantısı Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Toplantı salonunda yapıldı.

‘Ülkemize, Mesleğimize ve onurumuza sahip çıkacağız’

ulkemize-meslegimize-ve-onurumuza-sahip-cikacagiz Kütahya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) başkanı Necmi Polat, Sporkent’te yapımı devam eden oda hizmet binasının 2014 yılında hizmete gireceğini söyledi.

Muhasebecilerden KUTSO'ya ziyaret

muhasebecilerden-kutsoya-ziyaret Kütahya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) İl Başkanı Necmi Polat ve beraberindeki heyet Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Muhasebecilerden ortak çağrı

muhasebecilerden-ortak-cagri Kütahya Serbest Muhasebeci ve Malki Müşavirler Odası (SMMMO) Necmi Polat, Ankara'da yapılan 69. Başkanlar Kurulu toplantısında 01 - 07 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan Muhasebe Haftası etkinlikleri

ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı