26 Nisan 2024 Cuma

HİSARCIK HABERLERİ

ÖĞRENCİLERDEN AİZANOİ’YE GEZİ

ogrencilerden-aizanoiye-gezi Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Hisarcık Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik Çavdarhisar Aizanoi Antik Kenti'ne gezi düzenlendi.

Hisarcık'ta Şüpheli Ölüm

hisarcikta-supheli-olum Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde evde yalnız yaşayan şahsın ölümü şüpheli bulundu.

Hisarcık'da hırsızlık iddiası

hisarcikda-hirsizlik-iddiasi Pazarlar ilçesinde bir Tekel Bayiine giren kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar madeni para çaldılar.

Hisarcık’ta yeni akım Mustafa Akın

hisarcikta-yeni-akim-mustafa-akin Hisarcık Belediye Başkanlığı için, AK Parti’den aday adaylık başvurusunu yapan, işadamı Mustafa Akın, yaptığı çalışmalarla, adaylık için oldukça iddialı görünüyor. Çalışmalarını

Hisarcık'ta İlçe Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı Düzenlendi

hisarcikta-ilce-hayat-boyu-ogrenme-toplantisi-duzenlendi Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci başkanlığında toplandı.katıldı.

Hisarcık Kaymakamı Göreve Başladı

hisarcik-kaymakami-goreve-basladi İçişleri Bakanlığı'nın yeni atama kararnamesiyle Kütahya'nın Hisarcık ilçesine ataması yapılan Kaymakam Fethi Savran, görevine başladı.

Hisarcık'ta Yeni Bor Yatakları Aranıyor

hisarcikta-yeni-bor-yataklari-araniyor Dünyanın en kaliteli bor yataklarına sahip olan Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, Maden Tetkik Arama (MTA) Genel Müdürlüğü tarafından bor madeni sondajına devam ediliyor.

Hisarcık'ta Lys Tercih Sonuçları Açıklandı

hisarcikta-lys-tercih-sonuclari-aciklandi Kütahya'nın Hisarcık İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçları açıklandı.

Hisarcık PTT'de Personel Yetersizliği

hisarcik-pttde-personel-yetersizligi Tek memur ve tek dağıtıcının görev yaptığı Kütahya'nın Hisarcık ilçesi PTT Merkez Müdürlüğü'nde işlerin yoğun olması nedeniyle zaman zaman uzun kuyruklar oluştuğu bildirildi.5 bin 353 nüfusa

Hisarcık'ta 271 Kök Kaçak Ekilmiş Haşhaş Bitkisi Ele Geçirildi

hisarcikta-271-kok-kacak-ekilmis-hashas-bitkisi-ele-gecirildi Edinilen bilgiye göre, Hisarcık Jandarma Komutanlığı ekipleri, devriye görevi esnasında yaptığı kontrollerde, Aşağı Yoncaağaç köyünde ikamet eden A.T.(78) isimli kadına ait köy içi mevkiindeki

Hisarcık'ta yangın

hisarcikta-yangin Hisarcık ilçesinde henüz belirlenemeyen bir sebepten çıkan yangınında 2 dönüm boş arazi yandı.

Kosgeb İl Müdürü'nden Hisarcık Belediye Başkanı'na Ziyaret

kosgeb-il-mudurunden-hisarcik-belediye-baskanina-ziyaret Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kütahya İl Müdürü Adem Aypar, "Girişimcilik Destekleri" konusunda görüş alışverişinde bulunmak üzere

Hisarcık Koca Çay'da Islah Çalışması

hisarcik-koca-cayda-islah-calismasi Kütahya'nın Hisarcık ilçesinden geçen Koca Çay'da ekili arazilerin sel taşkınlarından korunması için DSİ İl Müdürlüğü ekiplerince temizleme, açma ve ıslah çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Kutso, Hisarcıklıoğlu'nun Yanında

kutso-hisarciklioglunun-yaninda TOBB başkanlık seçimlerinin ilk işareti Kütahya'da verildi.

Hisarcık'ta Başarılı Eğitimciler Ödüllendirildi

hisarcikta-basarili-egitimciler-odullendirildi Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, başarılı eğitimcileri teşekkür belgesi ve çini tabak ile ödüllendirdi.

Hisarcık'ta Okullarda Bakım ve Onarım Çalışması

hisarcikta-okullarda-bakim-ve-onarim-calismasi Kütahya'nın Hisarcık ilçesi merkez ve bağlı köylerdeki ilk ve ortaokullar ile Çok Programlı Lise'de bakım çalışması yapılacağı bildirildi.

Hisarcık Myo Öğrencileri Çanakkale'yi Gezdi

hisarcik-myo-ogrencileri-canakkaleyi-gezdi Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Hisarcık Meslek Yüksekokulu öğrencileri okul idaresinin koordinatörlüğünde Çanakkale'yi gezdi.

Hisarcık'ta Öğrenciler Yararına Kermes

hisarcikta-ogrenciler-yararina-kermes Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

AK Parti İlçe Başkanları Hisarcık'ta Toplandı

ak-parti-ilce-baskanlari-hisarcikta-toplandi AK Parti'nin Kütahya'daki ilçe başkanları, Hisarcık ilçesinde teşkilat tarafından düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Hisarcık'ta kaçak kazı

hisarcikta-kacak-kazi Hisarcık ilçesi Şeyhler beldesinde kaçak kazı yaptığı iddiasıyla iki kişi yakalandı.

ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı