Öğrencilerin karne sevinci
Tarih: 19.06.2008 Saat: 08:28
Konu: Kütahya


İlimizde yılsonu tatiline giren yaklaşık 95 bin öğrenci karnesini aldı.

Abdurrahmanpaşa İlköğretim Okulun da düzenlenen karne töreninde, Okul Müdürü Mehmet Bilgili, 17 Eylül 2007 günü başlanan 2007-2008 eğitim-öğretim yılının sona erdiğini söyledi. Bilgili, "Acı ve tatlı hatıralar ile bir öğretim yılını daha geride bırakmanın sevinç ve gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimize tavsiyemiz notları düşük olanlar üç aylık tatil fırsatını iyi değerlendirsinler." Dedi.
Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe yayımladığı mesajda, okulların uzun bir dönemden sonra yeniden tatile girdiğini, herkesin bu tatil döneminde iyi dinlenmesini ve kitap okumalarını istedi. 8 Eylül'de derslerin başlayacağını söyleyen Vali Kocatepe; yaz tatilinde çocukların gereksiz araçlarla uğraşarak zamanlarını boşa harcamamaları gerektiğini, velilerinde bu konuda duyarlı olmalarını istedi.
Milli Eğitim Müdürü Halis Demir ise karnesinde zayıfı olan öğrencilere ailelerinin sert tutum içinde bulunmamaları gerektiğini söyledi. Demir, Ailelerin çocuklarına kızmak yerine, kırık notun sebebini araştırarak, gelecek yılda çocuklarının nasıl daha başarılı olabileceklerinin üzerinde durmaları gerektiğini sözlerine ekledi.












Bu haberin geldigi yer: Kütahya Aktüel Gazetesi (ekutahya.com)
http://www.ekutahya.com

Bu haber icin adres:
http://www.ekutahya.com/modules.php?name=News&file=article&sid=990