Martur kapasitesini iki katına çıkartıyor
Tarih: 14.05.2008 Saat: 15:11
Konu: Kütahya


Martur Üretim Direktörü Müfit Kurbanzade yaptığı açıklamada, istihdam sayısını 400'e imalat sayısını da bin adetten 2 bin adete çıkaracaklarını kaydetti.



TÜRKİYE'DE SEKİZFABRİKASI VAR
1983 yılında kurulan Martur, Bursa ve Kütahya'da kurulu sekiz fabrikasında 2200 çalışanı ile emniyet kemeri, koltuk gibi otomobil iç aksamlarını üretiyor. 2008 cirosunun 400 milyon dolar aşması beklenen Martur'un, FIAT, Ford, Toyota, Hyundai ve MAN'ı da içeren büyük bir müşteri listesi de bulunuyor.
 

KÜTAHYA'DA BÜYÜMEYE DEVAM
Kütahya Birinci Organize Sanayi Bölgesinde yaptığı yatırımla ilimizin istihdam açığını kapatmaya başlayan Martur günden güne büyüyen istihdam sayısı ve çirosuyla adından çokça söz ettirmeye başladı.

'İSTİHDAM ARTACAK'
Kütahya'da büyük bir tesis oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Martur Üretim Direktörü Müfit Kurbanzade, Kütahya tesislerinin Avrupa'daki en büyük koltuk kılıfı üretim tesisi olacağını Kütahyalıların tesislerine sahip çıkmaları gerektiğini belirtti. Kurbanzade, Martur'un Uluslararası bir firma olduğuna işaret ederek ipliğini, kumaşını ve boyasını kendilerinin ürettiğini kaydetti. Kütahya'daki tesisleri entegre tesis haline getireceklerini sözlerine ekleyen Kurbanzade, "Kütahyalıların tesislerimizi sahiplenmesi gerekiyor. Bu Firmayı ilerleyen dönemlerde Kütahyalıların yönetmesini istiyoruz." şeklinde konuştu.












Bu haberin geldigi yer: Kütahya Aktüel Gazetesi (ekutahya.com)
http://www.ekutahya.com

Bu haber icin adres:
http://www.ekutahya.com/modules.php?name=News&file=article&sid=884