
İş yeri kapanış saatleri yeniden belirlendi
Tarih: 26.06.2008 Saat: 21:04 Konu: Kütahya
Kütahya Belediyesi Encümeni, kentteki iş yerlerinin kapanış saatlerinin yeniden belirlendiğini bildirdi.
Kütahya Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliğinden (KÜTESOB) verilen bilgiye göre, Encümen kararı doğrultusunda kahvehane, kıraathane, bilardo salonu ve internet kafeler saat 01.00'e kadar açık kalabilecek.
Telefon satışı ve tamiri yapılan iş yerleri için saat 24.00, yazlık çay bahçeleri için saat 01.00 olarak tespit edilen iş yeri kapanış saatleri, hazır yiyecek, döner, lokanta, hediyelik eşya ile çini ve seramik satışı yapılan yerlerde 15 Mayıs-15 Ekim arasında saat 01.00, bu tarihler dışında ise saat 24.00 olarak belirlendi.
Ayrıca kentin Dumlupınar Bulvarı, Mithat Paşa ile Ahmet Derin Caddeleri hattındaki lokanta, pasta, tost, börek ve döner satışı yapılan iş yerleri ile büfeler ve hediyelik eşya satışı yapılan yerlerin saat 02.00'ye kadar açık kalmalarına izin verildi.
|
|