|
(2008-05-03 18:18:49)- Cumhuriyet Caddesi Sevgi yolunda, yol yapım çalışmaları esnasında açık bırakılan havalandırma boşluğu az daha can alıyordu. Olayın gündüz saatlerinde yaşanmasıolası faciayı engelledi.
Alınan bilgiye göre, Ali Paşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir iş yerinden çıkan 72 yaşındaki Musa Dağ, Kütahya Belediyesinin yol yapım calışmaları nedeniyle kazdığı ve kapatmayı unuttuğu havalandırma boşluğundan yaklaşık 15 metre aşağıya düştü.
İş Yeri çalışanlarının haber vermesi üzerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri olay yerine geldi. Dağ, ekiplerin uzun süren uğraşları sonucu beline ip bağlanarak yukarı çekildi.
Ağır yaralandığı ve vücudunda kırıklar bulunduğu belirtilen Dağ'a ilk müdahale, 112 Acil Servis ekiplerince yapıldı. Yaşlı adam daha sonra Kütahya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

|
|